Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/b/e/b/vithard.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Vithard er strikkedesigner, fiber- og tekstilkunstner. Han er optaget af at udforske grænserne, for hvad tekstiler er og kan.

Vithards passion er strik. Han var den ene halvdel af dommerduoen i Den Store Strikkedyst og er forfatteren til den innovative strikkebog, TEXPERIMENTURE.

Vithard har designet professionelt de sidste 10 år, og lavet designs til flere garnfirmaer, danske og udenlandske strikkeblade, samt DR.

Med udgangspunkt i den skandinaviske strikketradition, forsøger han hele tiden at udfordre, hvad der er muligt med to pinde og et stykke snor, ved at søge ud mod kanten og undersøge, hvad strik formår.

I sit arbejde med tekstiler, spinder Vithard også og har blandt andet spundet et garn, der vokser karse ud af.

Vithard deler ud af sin viden og erfaringer, som foredrags- og kursusholder i både ind- og udland. Han er en erfaren underviser, der møder kursisterne med entusiasme, respekt og tålmodighed, uanset om det er i Aarhus, Bergen, Chicago, Kyoto eller Toronto.

Vithard finder inspiration mange steder og er konstant på udkig efter inspirationskilder til nye designs, kurser og bøger.